Caapo

"How wonderful life is now you're in the world."

2v 8kk 

Petsie / KoiraNet / Galleria

Luonne
Caapo on luonteeltaan hyvin tomera pikkupoika. Rakastaa kaikkea ja mitä tahansa. Iloinen ja rauhallinen, mutta vauhtia löytyy myös paljon. Utelias ja rohkea. Tulee toimeen kaikkien kanssa, kunhan toinen ei ole liian raju tai päällekäyvä. Silloinkin vain väistää. Tomeran luonteen omaava poistu, oman tien kulkija. Hitaasti syttyvä.

Caaposta on kehkeytynyt kasvaessaan oikea herrasmies. Caapo tykkää tekemisestä ja palkkiona toimii parhaiten lelut. Innostuu pienistä asioista ja näyttää hyvän olonsa. Osaa olla myös oikea jästipää. Joskus mikään ei mene perille ja murjottaa jos uskallankin ääntäni korottaa.

MH-luonnekuvaus suoritettu hyväksytysti 22.9.2013. VideoHistoria
Caapo ei minulla kovin kauaa vielä ole ollut, joten yhteistä historiaa vielä ei kovin pitkältä ajalta ole. Tanskandoggiin kuitenkin päädyin, vaikka tarkoituksena oli hommata toinen bokseri. Olin jo pidemmän aikaa miettinyt tanskandoggia, ensimmäistä koiraa hankkiessa tanskandoggi kävi myös mielessä, mutta isäni ei halunnut niin suurta koiraa, joten se sitten jäi. Kuitenkin omilleni muuttaessa havahduin siihen, että nyt minulla olisi mahdollisuus oma jätti hommata.

Monien kasvattajien sivuja tuli selailtua ja päällimäisenä mielessä oli tietysti tiikerijuovaisia ja keltaisia kasvattava kennel. Jonkin ihmeen kautta kuitenkin päädyin selailemaan sinisiä doggeja kasvattavan kennelin sivuja ja laitoin sähköpostia kasvattajalle. Heille oli tulossa pentuja, valitettavasti kuitenkaan minulle ei tästä pentueesta pentua jäänyt.

Caapon myynti-ilmoituksen löysin netin kautta. Caapon kasvattajalla oli kaksi pentua vapaana, Caapo, työnimeltään Veijo sekä tiikerijuovainen narttu. Laitoin kasvattajalle heti sähköpostia. Katsoin KoiraNetin kautta vanhempien terveystulokset ja päätin käväistä katsomassa paikan päällä pentuja. Sovimmekin seuraavalle viikolle tapaamisen ja juttelimme kasvattajan kanssa monta tuntia. Kasvattajan kanssa yhdessä päätimme, että Caapo lähtee minun mukaani. Eila antoikin sitten kyydin kotiin.

Olen ollut tyytyväinen rotuvaihtooni. Onhan bokseri ja tanskandoggi rotuina kuin yö ja päivä, mutta Coma ja Caapo täydentävät toisiaan ja tulevat loistavasti toimeen. En olisi parempaa päätöstä voinut tehdä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti