keskiviikko 6. kesäkuuta 2012

Hyvän mielen haaste.

Listaa asioita, jotka tuovat hyvää mieltä. Ihan sekalaisessa järjestyksessä. Haasteeseen kuuluu jakaa vähintään kymmenen hyvän mielen asiaa (jos saa haasteen uudelleen, niin ainakin viisi lisää). Anna eteenpäin viidelle bloggaajalle. Kerro heille, että ovat saaneet haasteen, sekä mainitse haasteen antaja postauksessasi (linkitä, jos hänen bloginsa on julkinen).

Mä sain haasteen Emmalta, kiitos sulle. Mä en aio haastaa ketään bloggaajaa, tän on jo niin moni tehnyt, etten varmaan löydä mistään ketään, joka tätä ei olis vielä tehnyt, joten ota jos haluat!

1. Mun pienet riemuidootit, omat koirat. Vaikka ne ottaakin hermoon aika lailla aina joskus, niin kyllä se olis niin kamalaa tulla tyhjään kotiin, ilman, että noi riemuidiootit tulee ilosena ottamaan mut vastaan kun niillä oli ikävä.


2. Kesä. Lämmin, aurinko paistaa, päivettynyt iho, koirien kanssa ulkoilu ja jäätelö. Tartteeko mun muuta sanoa?

3. Mä en tiedä millasta elämä olis ilman musiikkia. Musiikki on tosi suuri osa mun elämää ja sillä pystyy hyvin ilmasemaan tunteita, parantamaan mielialaa jos on ollut huonolla tuulella. Kesäiset biisit, varsinkin reggae, tuo tähän vuodenaikaan todella positiivisen olon.


4. Mä en hirveästi pidä talvesta ja lumesta. Mutta ensilumi on jotenkin taianomaista. Olis ihanaa, jos talvi kestäis vähemmän aikaa, lunta ei olis just siihen kyllästymiseen asti.

5. Mitä ihminen tekiskään ilman ystäviä? Ne auttaa, lohduttaa kun kaikki on huonosti ja niiden kanssa voi jakaa niin monta hyvää hetkeä.

6. Terveys, etenkin koirien. Ei oo kivaa olla kipeä. Coman sairastelua oon kattellu ihan tarpeeksi ja toivon, että pysyy koko loppuelämänsä tuossa kunnossa missä nyt on, ellei sitten paremmassa. En halua nähdä enää kipulua, terve koira?


7. Stressittömyys, lomailu, vapaa-aika, rentoutuminen. 

8. Onnistuminen yleensäkin. Se tunne kun olet ensin epäonnistunut ja sen jälkeen onnistut.

9. Oon ollut pienestä pitäen kova haaveilemaan ja yleensä vajoankin ihan omiin maailmoihini kun saan vain haaveilusta kiinni. Koulussa turhan monta kertaa mut on "yllätetty" haaveilemasta ja tästä huomautettukin. Ala-asteella joskus omista maailmoistani "heränneenä" olen ääneen tokaissut "mulla on uusi kynä!" kesken tunnin -.- ..

10. Rakastan hyräilyä. Varmasti jokainen mulle läheinen ihminen on _ainakin kerran kuullut mun hyräilevän. Hyräilen töissä, kotona, rentoutuessani, lukiessani, suihkussa ja koirien kanssa lenkkeillessäkin - oikeestaan missä vaan.

3 vuotta
3 kk 3 vko
4 kk 3 vko

4 kommenttia:

 1. Voiku sun vauvat on kasvanut ihan hirveesti ! ^^

  VastaaPoista
 2. Moips! Jokos Coman kanssa kävitte siellä selkäkuvissa?
  On toi Caapo kyllä melko huvittavan näkönen nyt kasvuvaiheessa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, Coman kanssa on käyty teveyskuvauksissa. Tulokset oli paremmat kuin oletin. Lonkat A/B(?, ei varma), kyynärät 0/0, keskellä selkää ja ristiselässä muutama spondyylosialku, muuten ok. Sydämessä ei kuulu sivuääntä. Kennelliitosta en oo vielä saanut virallisia lausuntoja, pitäisi maksaa se lausuntomaksu vielä.

   Poista
 3. Oi että miten hienoja kuvia! :)) Millä kameralla kuvaat, millä ohjelmalla muokkaat?

  VastaaPoista