tiistai 1. toukokuuta 2012

PetExpo

Messuilla tuli kierreltyä ja täytyy myös myöntää, että kyllä sitä rahaa siellä paloi. Mutta eipä ostettu oikeastaan mitään turhaa ja suurin osa oli alennetuin hinnoin. Ostettiin kolme karvapetiä koirille, koska ne olivat alennuksessa. Aluksi meinattiin ottaa vain kaksi, mutta kun näimme, että kolme petiä maksoi 50 euroa ja yhden pedin hinta oli 20 euroa niin otimme sitten kolme. Kaksi tassukuvioista ja yksi tuollainen erikoinen, ruskean sävyisiä. Herkkuja tuli myös osteltua tosi paljon, nyt ei kyllä tarvitse herkkuvarastoja täytellä. Koirat sai myös uusia leluja hirmuisesti - joista osa on jo tuhottu. Rudo sai myös uuden kaulapannan, Comalle ja Caapolle ei löytynyt mieluista.

Ei siellä kyllä ollut niin hyvät valikoimat kuin viime vuonna, olihan siellä osteltavaa jne., mutta oisin toivonut enemmän näytteilleasettajia kuin tällä kertaa nyt oli. Pantoja olisin kyllä toivonut lisää sekä hihnoja, koska yhden nahkahihnan tarpeessa me ollaan.

Oli siellä ihan kivaa, ekana päivänä ei aika meinannut kulua millään, mutta toisena päivänä toivoi, että aika olisi mennyt hitaammin. Kiva viikonloppu, ei voi muuta sanoa. Nyt oottelen kämppistä kotiin töistä, jotta mentäis koirien kanssa ulos riehumaan tuonne kauniiseen ilmaan.


2 kommenttia:

  1. Sulle olisi hyvän mielen haaste :)

    http://emmafeatkoirat.blogspot.com/2012/05/hyvan-mielen-haaste.html

    VastaaPoista
  2. http://iida-tavallisentytonelamaa.blogspot.com/2012/05/haaste.html
    Haaste :)

    VastaaPoista