torstai 11. huhtikuuta 2013

Coman sosiaalistaminen

Huomasin, että en oo hetkeen päivitellyt meidän koirasosiaalistamistilannetta ja ajattelin nyt korjata asian ja tehdä sille ihan oman postauksen. Ollaan Coman kanssa edetty hurjasti. Muutamaa koiraa treffailtu tähän mennessä remmilenkkien merkein ja parempaan suuntaan ollaan menossa. Eniten ollaan lenkkeilty Reino-flätin ja Sanna-Marian kanssa. Reino on varsin hyvä sosiaalistamiskaveri, koska sitä ei Coma juurikaan kiinnosta vaan Coma saa rauhassa haistaa ja kulkea Reinon lähellä. 

Ilmeisesti luottamus Reinoon on kasvanut hurjasti ja maanantaina meidän taas treffatessa annettiin Coman itse mennä lähemmäs Reinoa jos halusi. Siinähän kävikin sitten niin, että Coma ja Reino kävelivät melkein kylki kyljessä, Coman ollessa hieman Reinon päätä taaempana ja molemmat talsivat rauhallisesti eteenpäin. Voin sanoa, että kyllä olin ylpeä Comasta. Upea suoritus sekä luotto niin minuun kuin Reinoonkin. Kävelivät siinä vieretysten noin parisenkymmentä metriä ja sitten siirryttiin hieman kauemmas, jotta ei sitten tulisi liikaa yhdelle kerralle. Lenkin päätteeksi sai Coma vielä haistella Reinon takamusta ja näin Coma sai taas yhden hyvän kokemuksen muista koirista.

Tästä ei oo muuta kuin suunta ylöspäin ja ehkä vielä joskus tuota uskaltaa ottaa mukaan treffailemaan _tuttuja koiria Caapon kanssa, ehkä. Siihen on kuitenkin vielä pitkä aika.

1 kommentti:

  1. http://onnentassunartturi.blogspot.fi/ tunnustus teille !

    VastaaPoista