perjantai 9. syyskuuta 2011

don't know much about fighting, but I, I know I would fight for you ♥


Aivan ihana kipale. ♥

Tota kun oikeen alkaa kuunteleen niin saattaa tulla pieni kyynel silmänkulmaan. Hirveen hyvä tuo uus levy. =)

Mutta asiaan, vihdoin ja viimein tuli Ilo-Willasta lasku! Jesjes ens viikolla varmaan tulee sitten paketti! Sitten saatte kuvia. Tilaus makso yhteensä 123,50 euroa, joten ei ollut niin paljon kun kuvittelin et se olis. En jaksanut ruveta siinä laskeen sitä kokonaissummaa kun tilasin. Sitä onkin tässä jo viis viikkoa pakettia odoteltu.

Oon myös kaikkee muutakin tilaillu tässä kuluvan kahen viikon aikana niin laitan niistä sitten samalla kuvaa kun noista Ilo-Willastakin tulleista tuotteista.

Oon ostanu kynttilöitä - 30 eurolla, pari kangaskassia. Koiran vaatteiden ompelukirjan ja mitäköhän muuta. Mutta sitten saatte kuvaa kun Ilo-Willan paketti on tullut. Niin ja tilasin myös H&M:stä suihkuverhon, lakanoita ja kaikkee tarpeellista. =) Pussilakanoita pitäis viel ostaa aika paljon.

Nyt oon kipee ja eilen kävin Haagan terveysasemalla. Terveydenhoitaja sit määräs kaks päivää sairauslomaa - eilisen ja tän päivän. Mutta jos kuume ei laske niin sitten maanantaina käymään uudestaan. No huomenna kuitenkin pitää mennä Hormonien vaikutus koiran käyttäytymiseen -luennolle! Sinne on oikeestaan mun vähän ns. pakkokin mennä kun sen jo maksoin. Ja 41 euroa aika paljon kuitenki. Mutta kyllä sen rahan varmaan takas sais jos pyytäis. Mutta haluan mennä sinne.

Coman kanssa piti käydä aamulla sitä juoksuttamassa, kun sillä on sitä energiaa vähän kerääntynyt nyt tän viikon aikana ku on ollu kipeenä. Nii vein tuon sitten puistoon juoksemaan tunniks ja kyllä se väsähtikin. Nyt se tuos luutansa järsii ja nukkuu välillä. =)♥ Sanna ja Coma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti