lauantai 10. syyskuuta 2011

Pleasure of love lasts a moment but a pain of love lasts a life time

Huhhuh, tänpäivänen luento oli kyllä aika kattava tietoisku. Taitaa mennä nyt ihan muutama päivä kaikkien asioiden sisällistämiseen. Siis käytiin läpi hormonien, kilpirauhasen, aivolohkojen, haiman ym. toimintaa. Enkä nyt oikeen tunnu ymmärtävän niistä mitään! Tai oon ainakin ihan puulla päähän lyöty. Mutta kyllä ne varmaan tässä parin päivän sisällä selviää.

Käsiteltiin myös kastraatiota ja sterilaatiota, haittoja ja etuja. Sekä syitä miksi kastraatio / sterilaatio kannattaa tai ei kannata tehdä. Pääosin siis just hormonitoimintaa käytiin läpi. Myös stressistä puhuttiin. Valeraskaudesta, tiineydestä. Kemiallisesta kastraatiosta ja vähän vielä muustakin. Voin tässä muutaman päivän sisällä laittaa enemmän, et mitä käsiteltiin kun nyt ei oikein viel itekään ymmärrä. =)

Tuli kyl niin paljon asioita, joita ei ennen tiennyt!

Tuolla koiran elekieli ja stressi -luennolla tutustuin yhteen toiseen bokseri-ihmiseen myös ja tänään sitten ihan kunnolla juteltiinkin. Hänellä on urosbokseri. Vaihdettiinkin siinä sitten numeroita ja tultiin kattomaan, et millanen koira mulla täällä on. Huomenna toivottavasti Coma ja hänen bokseri näkee toisensa, tai niin ainakin suunniteltiin.

Tulipas muuten sellanen tietoisku tänään, että steriloiduista boksereista n. 65 % kärsii virtsakarkailusta. Taitaapas mennä tuo Coman steriloiminen uuteen harkintaan. Noh paremmin sen varmaan eläinlääkäri sit tietää, et jos on sitä mieltä, et tuo ois parempi leikata kun se noista valeraskauksista jatkuvasti kärsii. + Sillä on ollut jo yksi emätintulehdus et vielä suurempi riski sairastua siihen uudestaan. Mutta kyllähän tuo Tuulia Burgherr on ihan asiantuntija myös. Ja kyllähän siihen virtsankarkailuun sitten lääkitys olis olemassa, mutta katotaan nyt.

Mutta tuota toivottavasti huomenna Coma saa uuden kaverin ja, että he sit tykkäisivät toisistaan. Mut luulisin et tykkäävät. =)

Ulos menossa. =)

"Kato nyt kuinka hienosti mä istun ja katon sua! Anna jo se nami!"

"Pois alta risut ja männynkävyt, mä haluan mun namin!"


Vapaata seisottamista, vielä pitää saada ryhtiä. =)♥ Sanna ja Coma

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti