maanantai 28. marraskuuta 2011

Cesar Millan Suomeen

Noniin, johan sekin päivä jo koittaa kun saadaan tämä herra Suomeen - Hartwall Areenalle Helsinkiin. Itse en hänen metodejaan puolla, mutta ihan mielenkiinnolla aion torstaina (lipunmyynti alkaa) lipun itselleni tilata ja sitten toukokuussa paikalle mennä.

Vaikkakaan en Millanin metodeja itse koiraani käyttäisi haluan silti mennä kuuntelemaan miehen seminaarin, joka kestää valitettavasti vain kaksi ja puoli tuntia. Luultavasti aion myös ostaa tuon Premium-lipun, jos vain sen ehdin saada, joka oikeuttaa seminaarin lisäksi vielä puolen tunnin "kyselytunnille", jossa Millan vastaa esittämiimme kysymyksiin. Mielenkiinnolla jo nyt odotan, mitä seminaari tuo tullessaan ja minkälainen Millan on nähdä ihan livenä.

Millan Suomeen 29.5.2012.7 kommenttia:

 1. 29.05.2011? :D

  VastaaPoista
 2. Ai perhana! XD mulla menee aina vuodet päin honkia, nyt se on oikein! Kiitos huomautuksesta!

  VastaaPoista
 3. millan tulossa mun synttäripäivänä suomeen -.-' :D ja en nyt kauhiasti hään koulutustyylistään pidä. kiitos tästä lahjasta. :D tällee ihan btw. :D mutta kiva ulkoasu blogissa! :)

  VastaaPoista
 4. Anonyymi:
  En minäkään pidä hänen koulutustyylistään, mutta kun kerran tänne asti jaksaa vaivautua tulemaan niin pitää mennä katsomaan - ihan mielenkiinnosta jo.

  Kiitos, pidän ulkoasusta itsekin =)

  VastaaPoista
 5. Onneksi eksyin sun blogiisi ajoissa ja sain ylipäätään tietää, että tällaista on tapahtumassa.. Mielenkiinnolla odottelen. :) Kyselytunti vaan naurettavan lyhyt ja siihen oikeuttava lippu kallis, mutta ehkä mä löydän paikan jostain takarivistä halvemmalla. :--D

  VastaaPoista
 6. Noniin, hyvä, että mun blogin avulla tällasiakin löydätte! =)

  VastaaPoista
 7. Toivottavasti tulee pian uudelleen! Minä kun en tuonne ennättänyt pääsemään ja Cesarista pidän kyllä; en kaikkia tapoja puolla kylläkään.

  VastaaPoista