torstai 3. marraskuuta 2011

Seminaareja

Anteeksi hiljaisuuteni. On ollut vähän kiireisempi viikko menossa. Äänestyspostaukset on tulossa kunhan nyt saan päiväjärjestyksen taas normaaliksi. Kuitenkin, viime viikonloppuna olin Tavoitteena terve ja hyvinvoina koira -seminaarissa, joka kesti koko viikonlopun - perjantaista sunnuntaihin.

Aiheina ja luennoitsijoina toimivat; Niina-Liina Linna - Kestävän agilitykoiran valmennus, Timo Talvio - koiran selkäsairaudet ja nivelrikko, Maaria Kaiperla - osteopatia ja trauman vaikutus koiran elimistöön, Heli Hyytiäinen - eläinfysioterapia, Juha Korri - harrastuskoiran fyysinen ja psyykkinen hyvinvointi, Miia Kantinkoski - koiran stressi arjessa ja koulutuksessa sekä Riitta Kempe - koiran ruokinnan ABC.

Joten luennoitsijoita oli paljon ja uusia aiheitakin tuli tutuksi. Maaria Kaiperlan esitelmän ansiosta Comalle varasin ajan osteopaatille Hehkuun ja ajan sainkin jo 16.11. Viime viikonlopusta selvittiin ja nyt on vielä tämä viikonloppu selvittävänä.

Tämän viikonlopun seminaari käsittelee Koiran käyttäytymistä ,,, kuin kissat ja koirat. Tänään luennoitiin ruokinnasta ja aggressiivisuudesta. Ruokinnasta meille luennoi Malin Ekblom ja koiran aggressiivisuudesta Sophia Yin!

Mukaan sieltä päätyi kaksi kirjaa. Koiran lihashuolto (Minna Saarelainen & Timo Vallius) sekä Sophia Yinin kirja Perfect puppy in 7 days, johon sainkin nimmarin.

Kuvia saatte varmaan lauantaina tuolta luennolta, kameraa ei tänään ollut mukana ja katsotaan nyt jos muistan lauantainakaan ottaa. Mutta kuulemisiin!

5 kommenttia:

 1. Uuh, haluan kyllä kuulla Sophia Yinin mietteitä, ota ylös ja talteen! ;)

  VastaaPoista
 2. Joo, vois laittaakin niitä jotain muistiinpanoja mitä kirjotin.
  Suurimmaksi osaksi kyllä käyttää vastaehdollistamista ja näytti videoita, joista ei oo sitten muistiinpanoja, mutta mulla on kyllä äänitykset torstain luennoista, jos haluat voin laittaa sähköpostilla sulle jos osaan :DD

  VastaaPoista
 3. Joo! Kyllä kiitos :D

  VastaaPoista
 4. Laitatko mulle sun säpon niin voin lähettää sulle ne äänitteet. Niissä ei kyl äänenlaatu oo 10, mut kyllä siitä selvää saa

  VastaaPoista
 5. Voitko joitain nivelrikon perusjuttuja hoidosta pistää tänne. Oisit tosi ystävällinen

  VastaaPoista