lauantai 28. huhtikuuta 2012

I never thought that you'd be the one

Ensinnäkin pahoittelut näin pitkästä päivitystauosta - tai noh, mulle pitkästä päivitystauosta. Ei vaan oo ollut oikein motivaatiota tulla kirjoittamaan ja ulkonakin on ollut niin hieno sää, että koirien kanssa on suurimmaksi osaksi oltu ulkona. Nyt viikonloppuna on PetExpo, johon kämppiksen sekä Forssalaisen kaverimme kanssa menemme. Rahaa varmaan palaa siellä ihan mukavasti. Ostaa pitäisi ainakin herkkuja noille, karvatassupetejä, ehkä pantoja ja ainakin yksi nahkahihna! Ostoksista sitten lisää huomenna, jos muistan päivitellä.


Caapo on kasvanut huimasti ja tänään täyttääkin 10 viikkoa - onnea Caapo! Ensi viikon torstaina on Caapon ensimmäinen rokotus - kasvattajan suositusten mukaisesti täytyisi rokottaa ennen 12 viikon ikää. Rudo pääsee myös piikille ja saa tehosterokotteensa, tuleehan Rudo jo ensi viikon torstaina 16 viikkoa! Caaposta ja Rudosta on tullut homopoikia - ne repivät toistensa pistooleita ja roikkuvat toistensa palleissa kiinni - ihanaa, not.

Comallekin kuuluu ihan hyvää, malttamattomana jo odotan kuvauksia, että mitä siellä Coman selässä oikein on, sitten voinkin soittaa osteopaatille ja varata aikaa, jotta Carita saa myös tiedon ja osaa hoitaa Comaa paremmin ja aggressiivisemmin - tällä hetkellä ei uskalla, koska ei tiedä mitä siellä on oikeasti. Tilasin sitten Comalle Back On Track -verkkoloimen koska olen kuullut niin paljon hyvää siitä monilta koiranomistajilta ja toivotaan, että se nyt vähän auttaisi. En tiedä, kuvittelenko vaan, vai vähenikö Coman jäykkyys ihan pikkaisen ensimmäisen kolmen tunnin käyttökerran jälkeen - toivottavasti! Ihan kuin se olisi käyttänyt takajalkojaan enemmän - enemmän koko kroppansa alla, kun se on nyt niin jäykkä ja takajalkojen askel on todella lyhyt ja jäykkä.


Caapo koki ensimmäisen vieraskoiramiitin viime keskiviikkona (25.4.). Tapasimme Petsiestä tutun Yilan beaucenpaimenkoiran. Koirilla vaikutti olevan kivaa, vaikkakin Caapoa vähän jännitti, olihan Yilan kuitenkin Caapoa yli puolet suurempi, mutta eipä ole enää kauan. Yilanin omistaja Krista, otti Caaposta tosi nättejä kuvia sieltä merenrannalta Vuosaaresta, jossa oltiin. Oli tosi lämmin ja kaunis päivä - mun ihokin paloi siinä samalla.

Tässä nyt kaikista tähdellisimmät tapahtumat mitä on viime viikkoina tapahtunut. Coma alkaa olla jo rennompi Caapon seurassa ja ne nukkuvatkin ihan vierekkäin joka yö - Caapon pää on Coman selän päällä ja Coma nukkuu vain, on ne niin ihania. 

(c) Krista Rosenlöf
(c) Krista Rosenlöf
(c) Krista Rosenlöf
(c) Krista Rosenlöf

Ulkoasu muuten muuttui! Myös blogin nimi - mitäs ootte mieltä? Mitä pitäis muuttaa ja mikä on hyvää? =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti