lauantai 14. huhtikuuta 2012

Samuraiwood's Ferrari Boy, 'Caapo' - uusi perheenjäsen!

Varoitus! Ei pentukuumeisille!

 
Tässä tää nyt sit ois! Meidän uusi perheenjäsen ja rotu siis on se tanskandoggi - niinkuin jotkut jo aikaisemmassa postauksessa arvuuttelivat. Caapo saapui meille eilen (13.4.) ja mua suoraan sanottuna jännitti ihan pirusti kun lähdin bussilla tunnin matkalle Nurmijärveä päin. Varsinkin kun kyseessä oli vielä perjantai kolmastoista, ja kyllä olen taikauskoinen. Kaikki kuitenkin meni oikein sujuvasti, onhan pentu kotona ja kasvattajan ikuinen tuki lisänä.

Caapo on oikein tomera pieni. Säkäkorkeutta sillä on jo 38 cm ja painoa 9.2 kg - eli suuri poika kyseessä, melkeinpä Rudon kokoinen. Tosi rauhallinen luonne - niinkuin haluttiinkin. Toki osaa ottaa ilon irti ja pistää hösseliksi, eli vauhtia todellakin myös löytyy. Osaa kävellä hihnassakin jo - vielä - oikein loistavasti (kyllä, pentu saa olla myös vapaana).

Coma ja Rudo ovat ottaneet Caapon vastaan oikein loistavasti ja Comakin on ollut huomattavasti rennompi kuin silloin kun Rudo tuli. Kai se on jo tottunut noihin pentuihin, ettei niille tartte äristä. Joten oikein loistavasti on tää kulunut vuorokausi mennyt. Ensimmäinen yö loppuelämän kodissakin meni mainiosti. Pentu nukkui yönsä hyvin eikä itkenyt sisarusten tai äidin perään.

7 kommenttia: