sunnuntai 22. heinäkuuta 2012

Caapo mätsäreissä

Mätsärit tsekattu. Ihan hyvin meillä Caapon kanssa meni. Caapo sijoittui pennuissa PUN6. Ei oikein vielä osaa keskittyä tuossa koirapaljoudessa kun täällä maalla ei vieraita koiria joka päivä nähdä. 

Eilen aamulla satokin vettä ja toivoin, että vettä ei kuitenkaan mätsäreissä enää satais. Saatiinkin sit aurinko lämmittämään. Parempi ois ollu tietty jos ois ollut vähän viileä ilma, Caapo selvästi väsyi loppua kohden punaisten kehässä ja kuumalla ilmalla oli varmasti vaikutusta asiaan. Tuomari myös seisotti lopuksi aika kauan, joten ei ihmekään, että pienisuuri poika väsyi, onhan Caapo vasta viiden kuukauden ikäinen.

Caapolla oli, tossa muutama viikko takaperin, joku ihme "vaihe", ettei se antanut ollenkaan venyttää niitä takajalkoja vähän taaksepäin. Jokapäiväinen harjottelu kuitenkin tuottanut tulosta ja Caapo antaa siirtää takajalat ja pysyy paikoillaan ehkä noin puoli minuuttia. Vielä pitäis harjotella tuota "näyttelyjuoksemista", Caapo ei oikein meinaa ravata sillon kun pitäis vaan oikeastaan raahautuu perässä.


Tää tais sit olla tän kesän viimenen mätsäri täällä päin, ja tännekin oli matkaa suuntaansa semmoset 50 kilometriä. Kristiinankaupungissa saattaa kyllä vielä olla mätsäri tänä kesänä, mutta mitään en oo vielä kuullut. Toivotaan nyt, että tulis vielä yhet mätsärit. Tekis mieli viiä Comakin, ihan mielenkiinnosta, että miten se nyt sijoittuis kun osaa seistä ja asetella ittensä automaattisesti, muttamutta.. Kattoo nyt, viittinkö. Parempi varmaan Caapon kanssa mennä harjottelemaan, kun Comaa en kuitenkaan näyttelyyn aio viedä..


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti