sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Jottei kellään olis orpo olo, tarvis enemmän duoo ku sooloo

Ja uusi ulkoasu! Mitäs tykkäätte, vai tykkäättekö? Ulkoasun on tehnyt Laura, joten kiitokset siitä hänelle. Laura tekee myöskin muille ulkoasuja / bannereita ja hänen blogissaan löytyykin enemmän tietoa asiasta.

Kyllähän ne Coman juoksut sitten alkoivat, muutaman päivän jo tiputellut. Caapo ei onneksi oo pahemmin - vielä - kiinnostunut. Kyllä se joskus saattaa käydä nuuhkasemassa, mutta ei pahemmin. Nämä juoksut tuleekin sit olemaan Comalle viimeiset ja Coma joutuu steriloitavaksi. Nyt viimeistään vahvistui se, että Comalla ei voi pentuja teettää, kun Kennelliitosta tuli - vihdoin ja viimein! - Coman selkälausunto. Selän spondyloosiaste siis 3, keskivaikea. Perkele. Täytyy vaan toivoa, että spondyloosi ei pahemmin tuu vaivaamaan Coman elämää, eihän se kaikilla koirilla edes oireile millään tavalla..

Pentunahan Comalla oli selässä jotain, mitä ei koskaan saatu selville, eläinlääkärikään ei käskenyt viedä kuvautettavaksi silloin, mikä kaduttaa nykyään. Onhan Coma jäykkä ja peitsaa, mutta toivon, että sille ei tule kipuja, en halua ruveta syöttämään sille kipulääkkeitä koko sen loppuelämää, ei se olisi oikein Comalle.

Caapo on muuten kasvanut ihan huimasti! Tänään mittasin sen korkeuden kun mittanauhan löysin, 69 cm! Huh, iso poika jo, vasta se oli Comaa puolet pienempi ja nyt se on jo kohta Comaa puolet isompi. Caapo alkaa jo vähän yrittää päästä Coman "niskan päälle" ja saattaa kiusata vähän turhankin rajusti, yleensä oon mennyt väliin, mutta kerran Coma on sanonut kovan sanan ja kyllä kiusaaminen loppu nopeasti. Luultavasti Coman juoksutkin vois vaikuttaa siihen, että Caapo yrittää "niskan päälle"?

Caapo on lisäksi täysin sisäsiisti, eikä sillä ole ikääkään kuin sen kohta viisi kuukautta. Se osaa pyytää ulos ja menee heti kyykkyyn kun pääsee pihalle. Niin ja Caapo ei vieläkään nosta jalkaa, mikä on toisaalta ihan hyvä, en kaipaa mitään egoilijaa. Uimassakin se kävi jo kokonaan, harmi vaan, etten saanut siitä kuvaa kun olin jättänyt kameran sisälle. Ens lauantaina olis taas mätsäri, jonne Caapo tulee mukaan. Oon alkanu harjottelemaan oikein urakalla seisomista Caapon kanssa, kun siltä on vähän oppi kadonnut.

Siinä taas kuvia, tää Blogger on siitä ärsyttävä, että noita ei saa mitenkään kivasti järjesteltyä, enkä mä osaa koodaillakkaan, joten nyt vaan tyydyn laittamaan ne tänne loppuun.

Serkun kääpiöpinseri Gelda pääsi malliksi!

5 kommenttia:

 1. Täytyy sanoa että on komea tanskandoggi kyllä! Ja aijon jäädä kyllä lukijaksi tähän blogiin, vaikka ensimmäistä kertaa tänne sivuille eksyin (heti jäin koukkuun!) :)

  VastaaPoista
 2. Voi että ihana blogi & tosi hieno ulkoasu. Liityin heti lukijaksi, vaikka eka kerta vasta oli kun luin (: Ihania kuvia! (:

  VastaaPoista
 3. Kiitos molemmille =)

  VastaaPoista
 4. Hieno on uusi ulkoasu! Teksti on vähän vaaleaa mutta kyllä sen näkee hyvin silti lukea :)

  Caaposta on kasvanut kyllä jo tosi iso poika! Tykkään sen väristä ihan hirmuisesti.

  VastaaPoista