perjantai 22. helmikuuta 2013

Hiihtolomaksi kaupunkiin!

Kuten otsikosta ilmenee, ollaan menossa hiihtolomaksi Helsinkiin. Koirista vain Caapo tulee taas mukaan. En viitsi Comaa kuljettaa tuolla junalla, kuitenkin se tulee olemaan ihan täynnä hiihtolomalaisia, jotka ovat matkalla Etelään. Coma pääsee mukaan kyllä sitten kun mulla on oma auto. 

Huomenna lähdetään bussilla Kauhajoelta kohti Seinäjokea ja Seinäjoelta junalla Helsinkiin. Nyt on opiskelijakorttikin hommattuna, jotta pääsee halvemmalla, matka tulisi muuten tosi kalliiksi. Mennään taas Rudon-omistajan Marjan luo majailemaan siellä olon ajaksi. Meillä on jo kovat suunnitelmat mitä aiotaan tehdä, aiotaan tavata paaaaljon muita koiria, suurimmaksi osaksi uusia kavereita. 

Sunnuntaille meillä on doggitreffit Helsingin Konalassa, paikalle tulee neljä muuta doggia ja sitten Caapo sekä Rudo. Tiistaina nähdään Caapon siskoa Flickaa ja keskiviikkona Bonnie-ranskista. Eiköhän tuossa tekemistä riitä, toiveena olis myös nähdä Tano-boerboelia, mutta se ei ole vielä varmaa. Ens kuussa oliskin sit tarkoitus tulla Helsinkiin kasvattajan järjestämään vuotispentumiittiin, jolloin näkee muitakin sisaruksia.


Mä oon ottanut Caapolle nyt koikeiluun sellaisen paidan kuin Thundershirt. Ja sen otin kokeiluun siksi, että Caapon jäädessä ilman Comaa, se aloittaa vinkumisen ja piippaa jatkuvasti. Coman kanssa kun on kotona yksin niin ei ole  mitään ongelmaa. Oon yrittänyt sitä nyt opettaa, mutta se ei ole toiminut kun alkaa stressaamaan heti kun tajuaa, että jää yksin sisälle. 

Joten tämä paita tuli nyt kokeiluun ja se toimi heti. Lähdin Coman kanssa pienelle lenkille tässä toissailtana ja laitoin Caapolle Thundershirtin ennenkuin se alkasi stressaamaan. Kotiin jäi Caapo yksin sekä muutama ihminen. Caapo oli täysin rauhallinen, eikä vinkunut ollenkaan. Oli vain mennyt makaamaan pienen ajan kuluttua kun olimme Coman kanssa menneet ulos. Nyt koulupäivinäkin olen laittanut paidan päälle ja Caapo on kuulemma silloinkin huomattavasti rauhallisempi kuin normaalisti.

Helsingistä tulon jälkeen saattekin sitten paljon kaverikuvia reissulta ja muutakin päivitystä! 

2 kommenttia:

  1. ... oh gosh mun on pakko saada Bealle myös tuollainen pinkki-ruskea-pusakka! :D

    VastaaPoista
  2. Hitto tuo Seinäjoki-Helsinki reitti menee hiukan liikaa ohi tästä meiltä. (: Tampereellekin on reipas tunti. Ois kiva tavata uusia koiria ja niitten immeisiä tietty myös. ;)

    Mutta sanokaapa Tanolle perheineen terkkuja, jos näettä! :D

    VastaaPoista