perjantai 15. helmikuuta 2013

Konekarhutesti

Eli siis kuten videosta näkyy, kävimme Coman kanssa konekarhutestissä. Testissä kävimme jo 10.2., mutta en oo oikein ehtinyt sitä nyt tänne lisäämään, joten tässä nyt sitten tuota videota jos jotakuta kiinnostaa nähdä miten Coma reagoi. Palautetta myös saatiin tällaista; Koira selvästi pelkää. Luultavasti kun seuraavan kerran koira haistaa karhun metsässä kulkeneen, vetää se hännän koipien väliin, muuttuu levottomaksi ja juoksee äkkiä karkuun. Tässä vaiheessa siis tietenkin kannattaa luottaa koiraan, se ei erehdy. Hyvä kotikoira.

Coma reagoi aika samallalailla kuin sen kuvittelinkin. Ennen testiä kysyi testaaja, että miten oletat koiran reagoivan ja missä kohtaa oletat sen olevan. Sanoin, että joko Coma pysyy sivulla tai takana. Luultavasti haukkuu. Sitä en olisi arvannut, että noin kovasti olisi pelännyt. Oli kuitenkin hyvä huomata liinan kanssa, että se ei kiristynyt kertaakaan, että Coma ei olis mua varmaan tuonne mettään jättänyt mutta karhun suuhun joutuisin varmasti jos karhu vastaan tulisi metsässä.

Huom, videon laatu kannattaa laittaa 1080HD:lle, kuvanlaatu silloin paljon selvempi.

3 kommenttia:

 1. http://iggystyle.blogspot.fi/2013/02/valokuvakilpailun-tulokset.html

  Heipparallaa! Tuossa nyt nuo valokuvakilpailun tulokset! :)

  VastaaPoista
 2. Mielenkiintoinen testi. En ole tällaisesta kuullutkaan. Haiseeko tuo konekarhu myös karhulta? Käyvätkö bokserit yleensäkin konekarhutestissä?

  VastaaPoista
 3. Testipaikalle kävellessä koiran kanssa on maahan laitettu karhun kakkaa, jotta koira saa siitä vainun. Ilmeisesti myös karhuun on laitettu jotain hajua. Muutama bokseri on nyt ilmeisesti käynyt konekarhutestissä ja hyvin ovat kuulemma pärjänneet. =)

  VastaaPoista