perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kuollut kaupunki

Täällähän me taas, kuten meidän fb-sivulta on saanut jo lukea, Helsingissä siis. Johan täällä käymisestäkin on jo se kolmisen kuukautta, harmi että matkustaminen on niin kallista!

Saavuttiin siis keskiviikkona yöllä ja sunnuntaina ois sit taas tarkotus lähtee takasin maallepäin. Eilen treffattiin Susannaa ja Hevi- & Theo-amstaffeja. En voi muuta kuin ihmetellä kuinka tuo uroslauma tuli niin hyvin toimeen, porukassa siis kolme n. 2-vuotiasta urosta ja kaksi n. 7kk ikäistä urospentua. Parisen tuntia sai pojat riekkua puistossa keskenään ja oli aika väsynyttä porukkaa sen jälkeen.
 

Saatettiin puistolta Susanna autolle ja lähdettiin junalla keskustaan, josta sitten metrolla Itäkeskukseen syömään. Jäynä pääsi matkustamaan ekaa kertaa metrossa ja poika meni kuin ammattilainen, otti rennosti lattialla ja kuorsasi. Serafima liittyikin sitten Fanny-bortsun kanssa meidän seuraan kun oltiin syöty ja kierrettiin ostoskeskuksen eläinkaupat läpi. Megaeläimestä mukaan tarttui Jäynälle uusi panta (musta nahkainen puolikuristava niittipanta), eikä hintakaan päätä huimannut. Hansasillalle juuri avatusta City4Petsistä ostin pienen vinkulelun, jota voin käyttää apuna seisottamisessa Jäynällä ja Comalla, no miksei Caapollakin.
 
Lähdettiin siitä sitten vähän syrjemmälle ja päästettiin koirat irti. Koirat totteli aivan loistavasti ja jättivät kaikki ihmiset omaan arvoonsa, eivätkä edes haaveilleet meidän läheltä poistumista. Fannysta ja Jäynästä otettiin sitten seisotuskuvat vielä ja täytyy kyllä sanoa, että tuo oma poitsu kyllä vaan komistuu koko ajan kun alkaa pikkuhiljaa vahvistua - vaikka vielä täysi rimpula onkin.
 
Tänäänkin ois sit tarkotus mennä treffaamaan Serafimaa ja Fannya vielä uudelleen. Löydettiin kiva hiekkakenttä Pasilasta ja sinne ois sit aikomus suunnata.

Rudo, Jäynä, Caapo, Theo & Hevi

Caapo, Rudo, Jäynä & Fanny

2 kommenttia:

  1. Teitä tarkkaillaan viimesessä kuvassa! ;D :p

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nojoo =D Aika moni tuli tuohon viereen kattomaan ja osa otti kuviaki =D

      Poista