keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Oon sun koirakaveri ja bailaan sun kaa koko päivän!

Meillä kävi eilen vieraita vähän kauempaa. Heppu-seropi ja tämän omistaja, sekä pari muuta kaveria tuli kyläilemään. Heppu on berninpaimenkoiran sekä dobermann/bokserin sekoitus ja kyllähän pojasta bokserin huomasi aivan selvästi. Oli hurjasti samanmoisia eleitä, ilmeitä ja tapoja kuin Jäynälläkin. Varmaan osasyy miksi Heppuun oonkin ihan super ihastunut.

Sari liittyi sitten vähän ajan päästä meidän seuraksi Hanni-corson ja Nasta-islantilaisen kanssa, poikiin tulikin tyttöjen tultua vähän vauhtia. Aivan hyvin konkkaronkka tuli toimeen, mitä nyt Caapo sai olla mun vieressä remmin päässä kun vähän uhoili Hepulle ja yllytti Jäynää. Pääsi Caapokin sit loppuajasta juoksemaan muiden kanssa ja osas nätisti ollakin, vissiin autto se vierellä olo. 


Huomenna oiskin sit tarkotus mennä Jäynän kanssa agilitytreeneihin, saas nähdä mitä siitä tulee kun pojalla on todella paha murkku päällä ja korvat kadonneet ihan totaalisesti. Noh, ehkä me siellä jotenkin pärjätään.

Ens viikolla oiskin sit taas nokka kohti Helsinkiä ja koirakavereita. 7.6. suuntana Marjan kanssa boksereiden erikoisnäyttely Klubsieger, johon onkin ilmoitettu peräti 85 bokseria, sinne siis kuvailemaan. Alunperin piti Jäynä sinne ilmoittaa, mutta muistin viimeisen ilmoittautumispäivän väärin.

Oon myöskin ilmoittanut molemmat pojat Porin kansainväliseen näyttelyyn, Caapo viimeisen SERTin metsästykseen ja Jäynä ekaa kertaa viralliseen näyttelyyn, saas nähdä kuinka meidän siellä käy!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti