lauantai 14. kesäkuuta 2014

Viikko reissussa

Sitä vietettiin sitten viikko Helsingissä Jäynän ja Keiran kanssa, Coma ja Caapo saivat jäädä isän luokse maalle. Lähdettiin siis 5. päivä torstaina ja tultiin takaisin eilen. Perjantaina treffattiin Lauraa sekä Tarmo-russelia ja Myy-seropia. Muutama tunti vietettiin porukalla hyvin helteisessä säässä ja ehdittiin juuri sateen alta pois.

Lauantaina oli suunta kohti Isnäsiä ja boksereiden erikoisnäyttely Klubsiegeriä. Paikanpäälle oli ilmoitettu 85 bokseria eikä tainnut ketään olla jäänyt pois. Paikalla oli niin omaa silmää miellyttäviä koiria kuin myös tottakai niitä, joista ei hirveästi tullut tykättyä. Jos kiinnostaa nähdä kuvia niin klikkaa tästä. Jäynän sisaruksista paikanpäälle oli ilmoitettu Hertta (BF Hurmaava Hertta) sekä Hilma (BF Hehkuva Huuma). Kuvissa Hilma vasemmalla ja Hertta oikealla. Herttaa tuli nähtyä nyt ensimmäisen kerran sen jälkeen kun kävin Jäynän kasvattajalta hakemassa.Seuraavana päivänä, eli sunnuntaina, olisi ollut erikoisnäyttely, johon oli ilmoitettu 120 koiraa, mutta jätettiin se välistä. Meillä oli sunnuntaina tarkoituksena treffata Susannaa sekä Hevi- ja Theo-amstaffeja. Susannan saapuessa Marjan luo pakattiin kaikki koirat autoon ja suunnattiin kohti Konalan koirapuistoa. Kaikki koirat tuli taas oikein loistavasti toimeen, vaikka tosiaan paikalla oli neljä urosta joiden iät väliltä 9kk-2,5v, eli siis todella samanikäistä porukkaa.

Ei koirat kuitenkaan ihan hirmuisesti jaksaneet painia kuuman sään takia. Kävimme koirat kastelemassa viereisellä kasvipalstalla olevalla vesipisteellä, jotta koirilla ei aivan tukahduttavan kuuma olisi. Kyllähän kastelun jälkeen huomasi, että koiriin tuli hurjasti lisää virtaa. Parisen tuntia me puistossa viihdyttiin ja sen jälkeen lähdettiin kävelemään ja valitsemaan paikkaa missä otettaisiin koirista yhteiskuva. Yhteiskuvan otettuamme huomasimme, että puistoon meni kaksi bokseria - niin mun tuuria! Noh, me jätettiin kuitenkin menemättä sen takia, että koirat olivat jo väsyneitä.


Maanantaina nähtiin Serafimaa sekä Fanny-bortsua. Silloin otettiin suunta kohti Kannelmäkeä. Alunperin suunnitelmana oli mennä junaradan läheisyydessä olevalle nurmikentälle, jossa Marjan kanssa käytiin usein kun mäkin vielä asuin Helsingissä. Noh, nurmikenttä olikin pienempi kuin mitä me muistettiin ja siinä oli aika pitkä ruoho, joten päätettiin vain jatkaa matkaa ja suunnattiin nokkamme kohti Mätäjoen nurmialuetta. Koirat pääs samalla käymään vähän vilvoittelemassa juoksemisen välissä, koska tällöinkin oli hyvin lämmin ilma.

Muutama tunti taas vierähti hyvässä seurassa ja suunnattiinkin koko porukka tän jälkeen Kannelmäen eläinkaupassa käymään sekä käytiin eläinlääkärissä punnitsemassa koirat. Sen jälkeen mentiin Marjalle, koirat nukkuivat, me katottiin leffaa ja syötiin pizzaa.


Tiistaina päätettiin ihan extempore lähteä Rajasaareen. Sää ei ollut mitä parhain ja vettäkin tuli välillä, mutta toisaalta se oli ihan hyvä juttu kun porukkaa ei sitten paljoa paikalla ollut. Muutama koira vain. Kierrettiin ensin koko saari ja mentiin isolle rannalle. Koko konkkaronkka juoksi heti veteen virkistäytymään. Yritettiin ohjastaa Marjan kanssa Jäynää vähän uimaan, käveltiin ensin vähän syvemmälle ja otettiin Jäykkis mukaan. Mä otin poikaa kädellä kaulan sekä mahan alta kiinni, jotta saisin pidettyä pojan paikallaan. Mutta ei, tuohan veti ittensä ihan paskajäykäksi eikä liikkuttanut jalkojaan mihinkään. Muutaman kerran yritettiin ja luovutettiin, ei siitä tullut mitään. Tässä välissä Keiraa vitutti kun kaikki muut meni syvälle ja se oli rannalla, neiti päätti sitten ihan itse hypätä veteen ja uida meidän luokse ja likkahan uikin aivan täydellisesti!

Toista kertaa ei mennyt enää, mutta tuo kertakin oli jo ylläri 14 viikkoiselta! Aikaa vierähti taas se parisen tuntia kunnes aloimme raahautua bussipysäkkiä kohti. Koirat olivat superväsyneitä ja nukkuivat taas koko illan kun pääsimme Marjalle.

Keskiviikkona treffattiin Serafimaa ja Fannyä vielä toisen kerran ja suunnattiin Rodopuistoon missä koirista otettiin posekuvat sekä yhteiskuva. Harmi, että osa kukista oli jo ehtinyt kuihtua. Saatiin myöskin eräältä koiranomistajalta eläinrääkkäyssyyte kun ei päästetty meidän koiria moikkaamaan hänen koiriaan remmissä - noh, voihan sen niinkin ajatella. Tästä suunnattiin vielä läheiseen koirapuistoon, missä aikaa vierähti taas muutama tunti. Lopuksi alkoikin puistoon tulla aika paljon porukkaa ja päätettiin lähteä kun koirat olivat jo niin väsyneitä. 


Loppuun vielä täytyykin lisätä, että Coma täytti vuosia 4.6.! Viisi vuotta tuli täyteen, enkä tehnyt tänne mitään "erikoispostausta" asiasta, joten laitetaan nyt tänne loppuun. Onnea Comalle, meillä on jo pitkä matka takana!


1 kommentti:

  1. Nää sun kuvat on niin upeita <3 Tyksin niin mahrottomasti - ja teillä on ollut paljon menoa :D

    VastaaPoista