keskiviikko 21. tammikuuta 2015

Uusi perheenjäsen


"Ei kai vaan taas lisää koiria?!"
"Oikea eläintarha sulla siellä kotona."

"Mitä ihmettä sä tollasella teet?"
"Et oo tosissas!"

Ja niin edespäin. Ei, uusi perheenjäsen ei ole koira. Ja voin sanoa, että ehkä vuosi sitten että en olisi koskaan uskonut omistavani tämän eläinlajin edustajaa. Pieni perheenjäsen on ollut meidän seurassamme pian kuukauden päivät, vauva saapui siis joulun jälkeen tapaninpäivänä.

Ai haluatte tietää mitä lajia se edustaa? No, kissahan meille kotiutui. Tanskandoggikasvattajalta lähdimme 26.12. kaverin kanssa hakemaan pientä puolipitkäkarvaista, punaista kollipentua. Jännitti aika kovasti. Tämä olisi ensimmäinen ihan ikioma kissani. Olihan meillä kotona ollut aina kissoja, mutta ne asuivat pihalla/navetassa. Tämä tulisi täysin sisäkissaksi, pääsisi ulos vain valjaissa. Ainakin niin kauan kun tässä kylällä asutaan.

No mites koirat on ottaneet tämän kattimatikaisen vastaan? Yllättävän hyvin. Keirasta ja Momosta on tulleet ihan parhaat kaverit. Ne nukkuvat yhdessä ja kattinen hakeutuu yleensä Keiran viereen makoilemaan. Ne leikkivät ja touhuavat yhdessä aika paljonkin, Keira viettää peräti enemmän aikaa kissusen kanssa kuin ton koirakolmikon.

Ainut joka ei vielä oikein osaa Momon kanssa olla on Jäynä, mutta sekin jo ottaa nätimmin. Pikkuhiljaa kun totuttaa, niin kyllä sekin siitä vielä.


Ai kuvia? No kyllähän niitä on otettu!

1 kommentti:

  1. Eikä! Ikinä en ole kissoista tykännyt, mutta pennut on kyllä poikkeus :D

    VastaaPoista