maanantai 8. elokuuta 2011

Itsehillintäkursseilua

Alotettiinpas Coman kanssa itsehillintäkurssi Heiluvassa Hännässä. Lauantaina oli meidän ensimmäinen tunti.

Kyseiselle kurssille mentiin ihan sen takia, että en ole osannut opettaa Comaa tervehtimään nätisti - Comalla on oma sen mielestä ihana tapa tervehtiä: jos ihminen on kumarassa, hyppää ensin täysillä päin, sitten laittaa tassut olkapäille ja nuolee naaman märäksi. :D Kaikki ihmiset ei vaan tästä tavasta tykkää, vaikka itse pidänkin sitä hauskana.

Kuitenkin kurssilla alettiin opettelemaan uusi tapa tämän vanhan tavan tilalle. Eli tästä lähtien Coman tavatessa uusia ihmisiä, pitää hänen koskettaa nenällään ihmisen kättä. Tätä ensin harjoittelimme kouluttajan kanssa ja se alkoi sujua mielestäni hyvin, mutta kun kouluttaja kumartui Coma sai tosi hepulin ja piti taas helpottaa tehtävää kriteerillä.

Nyt olemme Coman kanssa sitä harjoitelleet vähän oudompienkin ihmisten kanssa ja kyllä Coma on alkanut tajuta mistä on kyse. Eihän se vielä ole sitä sisäistänyt, mutta tulokset näyttävät jo nyt hyviltä. Nyt pitää vain jatkaa koulutusta eri ihmisten kanssa, jotta Coma osaa sisäistää sen niin, että aina uuden ihmisen tavatessaan pitää tätä koskettaa käteen ja sitten tulla minun luokseni. :)

Aika näyttää mitä tästäkin sitten loppujen lopuksi tulee.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti