tiistai 30. elokuuta 2011

Autumn is coming

Syksy on sitte alkanu. Coma tykkää. Koko ajan sataa. Ei oo enää lämmin. Syksy on tullut ja se tarkottaa vaan yhtä asiaa - talvi on tulossa.

Täällä Helsingissä on satanut nyt kolme(ko) päivää? Mut välillä se taukoo. Aamulla on tosi kylmä ja sit laittaa paljo vaatteita pääl ja sit päivällä paistaakin aurinko. Sit taas koko illan sataa. Typerä syksy. Mut tulis ruska pian sais ehkä ihania kuvia.

Mä en sitten yhtään tykkää talvesta. Kylmä. Varpaat jäätyy, sormet jäätyy. Coma onneks tykkää talvesta, se ei niin kesästä välitäkään. Sillä on hirveen kuuma aina kesällä ja kauhee läähätys koko ajan. Nyt on jo huomattavasti vähentynyt toi läähättäminen ja selvästi jaksaa taas riehua kun ei heti tuu hirvee kuuma. Eikä munkaan tarvitse pelätä lämpöhalvausta! Onneks Comalle ei oo ikinä ollu.

Onneks huomenna on jo keskiviikko. Sitten alkaakin torstaina syyskuu. Ja torstaina mulla on zumba. Coman kanssa oon suunnitellut, että aloittaisin agilityn tässä tän talven aikana kunhan nyt saan tuon autokoulun suoritettua niin sit ei oo hirveetä stressiä. Ja ei oo hirveen väsynyt. Ku tohon täytyy kuitenki lukee.

Mut mullapa onkin huomenna piipaa paloauto -päivä (palkkapäivä). Ja tää käy ostamassa uuden puhelimen. iPhone 4. Ja ehkäpä uus liittymä siihen samaan sössöön. Joten varautukaa - te joilla on mun numero, että ette ehkä huomisesta lähtien saa mua kiinni Saunalahden numerosta, mutta kaikille laitan kyllä ilmoa uudesta numerosta sitten kun sen itsekin tiedän.

Mutta hyvää syksyn alkua teille kaikille! Josta Coma ainakin nauttii! =)

Eikö ookkin ihanan väriset lakanat! JA ihana toi pussilakana! Sen tilasin H&M:stä viime vuonna.Kysymys vielä teille lukijoille:
Jos omistat iPhonen 4, niin otteko ollu tyytyväisiä siihen? Niin ja antakaa postausvinkkejä ja mitäs itse pidätte syksystä?


© Sanna

2 kommenttia:

  1. Meillä kans satanu vettä. Tänää tultii poikaystävän mopolla 20km koulusta kotii satees, oli vähä kylmä :D Mut jeps, talvesta meil tykätää, koirat tykkää ja mie, ku pääsee harrastaa koirahiihtoo. :) Ja muutenki, on kuivaa ja kaunista :) Saa hyviä kuvia ;) Ja talvel o jouluki :D Marraskuus tulee tosin ärsyttävis syksy. On sohjoo, kylmää ja märkää :D Tulis vaa pia se talvi. Ja ettei sillo tuu kylmä, nii kannattaa vetää vaatetta päälle ;) Ite näytän aina iha joltai inuiitilta talvisi :D

    VastaaPoista
  2. Joo, aamusin on ainakin täällä tosi kylmä, mutta tulikin sitten tänään päivästä tosi lämmin. Täällä paistaa ihan aurinko ja on tosi lämmintä. Syksyl ja talvel kyl saa kivoja kuvia. Hih, marraskuusta mä tykkään sen takia kun mulla on sillon synttärit. Onneks Coma tykkää talvesta munkin edestä! =)

    Kiitti vielä kommentista!

    VastaaPoista