sunnuntai 16. lokakuuta 2011

Photosphotosphotos

 Kaikki tämän postauksen kuvat © Marja.

Eli nyt olis suunnitelmissa tehdä sellainen postaus, jossa kerron enemmän kolutusmetodeistani. Mistä en pidä ja mistä pidän kouluttamisessa. Nyt ei kuitenkaan innostusta ollut hirveesti kirjoittaa niin nyt saatte tällasen kuvapläjäyksen.


9 kommenttia:

 1. Hitto mulle tulee vaan hirveö bokserikuume kun luen näitä sun postauksia ja katselen kuvia :) Olen itse aina ollut boksereista sitä mieltä että ovat liian aktiivisia meikäläiselle, mutt eipä tuo meikäläisen koirasusikaan mikään rauhallinen otus ole, täysi adhd :) Tuo ranskispoikani Putte alkaa olla jo niin vanha että muutaman vuoden sisään ptää alkaa miettiä kolmatta koiraa koska Demo ei osaa enää olla ilman kaveria kun on niiden seurassa kasvanut, bokseri olisi roduissa aika vahvoilla. Millaista oli pentuaika? Pistikö paikkoja remonttiin? :)

  VastaaPoista
 2. Saat tunnustukset :-) http://karvakoirajengi.blogspot.com/

  VastaaPoista
 3. Essi:
  Tuohon aktiivisuuteen, että Coma on ainakin nyt tähän ikään mennessä rauhoittunut jo aika paljon. Sisällä ei niinkään riehu vaan ulkona enemmänkin. Aivotyöskentelyä kyl tarvii älyttömästi kun bokserihan ei väsy pelkällä juoksemisella jne. kuntohan silä vaan kasvaa ja sitten pitää aina vaan enemmän juoksuttaa :D

  Pentuaika oli kyllä aika villiä, vaikka onhan sitä aikaa ikävä, varsinkin kun silloin toivoi, että olispa tuo jo aikunen ja koulutettu. Nyt toivois et toi olis viel pentu. Sosiaalistaminen oli hirmu tärkeetä. Ja tosi nopea Coma ainakin oli oppimaan kun löysi hyvän motivaation. Pikkupentuna se ei niinkään laittanut paikkoja remonttiin - asuttiin sillon vielä maalla ja sai olla päivät ajokoiran kanssa pihalla. Mutta tuossa 1 ½ - 2 vuoden iässä se repi lattian auki, mutta eipä juuri muuta. On se pari kaukosäädintä syöny ja kenkiä heitelly, muttei hirveesti mitään tuhonnut.

  Mulla myös hirveä pentukuume, mutta keväällä se jo onneksi penne tulee =)

  VastaaPoista
 4. Ai tämäkin "veivaa" :D Huitooko etujaloilla ollessaan tolleen takajaloillaan?
  Meillä (japsi) veivataan oikein olan takaa, seisoo takajaloilla ja kauhoo etujaloilla minkä kerkee riippuen innostuksen määrästä :D

  VastaaPoista
 5. -Hanna-
  Juu meilläkin veivataan tai mä oon kutsunu sitä nyrkkeilyks. Boksereille toi on rodunomaista. =)

  VastaaPoista
 6. Voi hitsi, teillä on blogi. Rupeenkin seuraan!:) Coma on niin kaunis <3

  VastaaPoista
 7. Ei oo totta!! tästäkös bokseri kuume nousee entisestään kun kattoo näitä kuvia ja lukee tekstejä! mieletön rotu! ja mielettömän hienon värinen on sun Coma! just sellanen olis mullakin hakusessa tai tummempi! wow! Mistä oot Coman hankkinut?

  VastaaPoista
 8. Rosalia: Coma on Catapha's kennelistä.

  VastaaPoista