sunnuntai 23. lokakuuta 2011

Tunnustukset


Myös minä olen saanut haasteen kirjoittaa kahdeksan tunnustusta. Siitä on kyllä nyt jo vähän aikaa kun haasteen sain, mutta nyt sain otettua itseäni niskasta kiinni ja todellakin kirjoittaa ne.
Tunnustuksen saaneen pitää;
1. Kiittää tunnustuksen antajaa
2. Antaa tunnustus kahdeksalle bloggaajalle
3. Ilmoittaa näille kahdeksalle tunnustuksesta
4. Kertoa kahdeksan satunnaista asiaa itsestään

Kiitokset menevät siis Maijulle! Haastan siis seuraavat kanssabloggaajat tekemään tunnustukset myös; Mittelit ne parhaimmat, Nelli espanjanvesikoira, Pikkuveet eli Veeti, Viola ja Vanilla, Julia, Unna ja Lumi, Layla, Putte ja Demo sekä Toffee.
Nämä tyypit saavat siis haasteen ja heille olen asiasta ilmoittanut.

1. Coma rakastaa tuota vinkulelupossua, jotka on nyt "in" koiraleluissa. Uskon, että ihmiset niitä puristelee enemmän kun koirat, mutta Coman kohdalla niin ei ole. Se juoksee ympäri kämppää, possu suussa ja se pureskelee sitä niin, että siitä kuuluu tällanen ääni; "röhhhröööörhröööhröhröörrhöh" - taukoamatta. Nytkin se nukkuu tuossa possu kainalossa. Sillä oli pikkupentunakin tuollanen, mutta se rikko sen muutaman kuukauden käytön jälkeen. Nyt uuden vähän aikaa sitten ostettuani annoin sen Comalle ja tuo rupes murisemaan sille. :D

2. Alkaa nyt jo olemaan vaikeaa keksiä näitä. Mä oon oikeasti tosi kärsimätön, mun on pakko saada kaikkihetijanyt. Muuten mä hermostun. Varsinkin sillon kun Comalla on juoksut niin mun hermot on piukalla, koko ajan pitää mun itseni varoa, että en rupea räyhäämään Comalle kun se ei tottele - ajatukset jossain ihan muualla kuin treenaamisessa.

3. Kun aloitan tekemään jotain ja jos sitten jätän sen kesken, tuskin aloitan tekemään sitä, mitä ikinä sitten teinkin, enää uudelleen. Eli mun ei kannata koskaan jättää mitään kesken. Yleensä jos aloitankin tekemään jotain niin teen sen sitten kerralla loppuun, jotta se homma ei sitten jäisi puolitiehen.

4. Huh, puolivälissä mennään. Mulla ei ikinä, eikä meidän perheellä (paitsi isosiskolla), oo koskaan ollut uroskoiraa. Meillä on aina ollut narttukoiria. Joten keväällä tuleva urosbokserin pentu on meiän perheessä eka, kuten myös munkin eka uroskoira. Joten vähän jänskättää, että miten ne eroaa nartuista.

5. Mulla palaa hermo tosi nopeesti jos vastaan tulee lenkillä esim. pikkukoira, joka räksyttää ihan hitosti ja sitten se sen omistaja ei tee mitään. Myöskin sellaset ihmiset, jotka päästää fleksipitkällä haistelemaan toisia koiria, eivätkä kysy lupaa ensin. Kaikista eniten mua ärsyttää ihmiset, jotka vaan ottaa koiran - tai minkä tahansa eläimen - sen takia, että ne on söpöjä, eivätkä ota selvää niiden kouluttamisesta, rotutyypillisestä käyttäytymisestä jne.

6. Mä tykkään keskustella koirankoulutukseen liittyvistä asioista. Mun kanssa kun alkaa niistä keskustelemaan niin sitten saakin kuunnella kun mä kerron oman mielipiteeni, jotka saatan kertoa vielä aika kärkkäästi. Toki arvostan myös muiden mielipiteitä enkä ala niitä lyttäämään jos olen eri mieltä jostain asiasta, saatan kertoa vain oman mielipiteeni siitä, että miksi en kouluttaisi niin jne.

7. Suurin osa mun palkasta menee Coman juttuihin ja haaveilemiseen siitä, että mitä seuraavasta palkasta ostaisin Comalle. Saapas nähdä sitten, että kuinka paljon menee rahaa kun se pentu tulee taloon! :D

8. Huh, ja viimeinen. Mä pelkään hämähäkkejä ja pimeää jos en oo Coman seurassa, mutta esimerkiksi jos oon Coman kanssa lenkillä pimeässä niin en mä sitten pelkää, Coma on mun pelastava ritari.

Nyt Coma muuten alotti ton possun röhkittämisen. Se rakastaa sitä.
Kiitokset muuten kaikille teille lukijoille! Teitähän on jo parissa kuukaudessa tullut kuusitoista (16). On kiva kirjoittaa kun on lukijoita!

2 kommenttia: