tiistai 13. joulukuuta 2011

Maalaiselämää


Onpas ollut taas pieni postaustako, eipä nyt hirveesti oo edes ollut mitään kerrottavaa ja postausinto ollut vähän hukassa. Tai no ei postausinto oo hukassa ollut, mutta en oo vaan saanu aikaseksi kirjoittaa tänne mitään.

Muutamaan päivään en oo edes käynyt täällä kattomassa onko tullut kommentteja ym..  Noh, kommentteja ei ole tullut, mutta uusia lukijoita senkin edestä! Teitä on jo hemmetti 33 ja blogi on ollut pystyssä nyt noin viisi kuukautta (pian onkin puolivuotisyllätys!).

Ollaan nyt Coman kanssa maalla, täällä missä asuttiin ennen kuin muutettiin Helsinkiin. Tultiin tänne viime perjantaina ja vietetään täällä ainakin joulu, ellei jopa uutta vuottakin. Tavoitteena olis, että mulla ja kaverilla ois oma kämppä Helsingissä siihen mennessä kun meen sinne takasin.
Täällä muuten on lunta! Paitsi, että tänään lumet suli ja nyt täällä on kylläkin jäätä ja pieniä lumikasoja siellä sun täällä, mutta toivottavasti lumi tulisi viikonlopuksi takaisin, jotta saataisiin kaverin kanssa hyviä kuvia koirista ja samalla myös kuvat uuteen, talvisempaan banneriin - kyllä tuo kesäinen saa nyt jo väistyä tieltä pois.

Btw Comalla alko juoksut - vihdoin ja viimein, onhan se nyt noita jo alotellut melkeinpä parisen kuukautta.

En nyt viitti mitään romaania teille kirjottaa kun eipä hirveesti kirjottamista ole, mutta viikonloppuna saatte kuvia - pitkästä aikaa! Muistakaa laittaa kysymyksiä tulemaan Pentuhubaa-postaukseen, ohjeet löydät niin postauksesta, kuin oikealla olevasta laatikosta (Kysy mitä vaan!). Kysymyksiä on tällä hetkellä vain yksi, joten toivottavasti laitatte niitä tulemaan lisää, onhan teitä uusia lukijoitakin tullut, jotka eivät vielä varmaan ihan kaikkea meistä tiedä! Laittakaa niitä tulemaan, ei oo enää hirmuisesti aikaakaan!

Kuvat: Weheartit.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti