torstai 29. joulukuuta 2011

Oh happy day

Mulla ei täällä näitä videoita oo koskaan nähty, joten nyt päätinkin piristää teidän päivää. Coman kanssa ollaan tänään otettu ihan rauhassa ja makoiltu (tai no, mä oon ollut metsässä isän kanssa korjaamassa noita tuhoja, joita tuo myrsky sai aikaan viime päivinä).
Nyt kun tuossa kuuntelin, kun sitä hemmottelin oikein kunnolla ja tarjoilin sille kananpaloja ilman, että sen tarvi mitään kummempaa tehdä, niin ai, että mitä pientä tuhinaa ja mussutusta tuo pitää. Oli ihan pakko ottaa kännykällä videota ja laittaa tänne teillekin päivän awwwww-jutuksi. Enpäs tiedä, että toimiiko tuo miten tämä Bloggerin videon lisääminen, joten laitan videon vielä tänne, jos tuo ei toimi. Eipäs Bloggerin videon lisääminen toiminut. (Huom, videossa voit bongata myös Coman uuden CC-pannan!)

Kuvaa myrskytuhoista, tuota ollaan oltu nyt "korjailemassa kolme päivää, eli ottamassa puut katon päältä pois.
Coman joululahja - luu.
Pahoittelen kuvien huonolaatuisuutta, mutta ne on otettu puhelimella, joten eipäs se ihme olekaan. Tittidii, Coman CC-pannat ja -hihna tuli tänään postiin (vaaleanruskea nahkapanta messinginvärisin metalliosin ja siihen sopiva hihna, sekä Peace-kangaspanta, vaaleanpunaisella pehmonahalla [bongaa videosta]) ja ne on niiin hyvän kokoset Comalle, ei paremmat vois olla. Tulisesti rakastuin vielä tuohon Peace-pantaan.

Vuosi alkaakin muuten olla jo ihan lopuillaan, teen teille postauksen koko vuodesta ja sen kohokohdista myöhemmin, ennen vuotta 2012.

Niin ja muuten banneri vaihtui vihdoinkin talvisempaan, mitäs ootte tästä mieltä? =)

+ Täällä ei ole lunta.

4 kommenttia:

  1. miten olisi linkinvaihto?? ;D lisäilin jo teidät meitin linkkilistaan

    VastaaPoista
  2. Mikäs siinä! Oonkin jo sun blogin lukija =)

    VastaaPoista
  3. Voi vitsi, Coma on niiiiiiiiiiiiin samanlainen ku Spude kun se on tos videos :DDD<3

    VastaaPoista