perjantai 30. joulukuuta 2011

Year 2011 and the coming 2012


Nyt alkaa olla tän vuoden viimoset tunnit menossa. Vuosi on mennyt suoraan sanottuna kuin lentäen ja välillä sitä on tullut ihmeteltyä, että mihin tää kaikki aika on oikein mennyt. On tehty järkeviä asioita ja sitten niitä vähemmän järkeviä, opittu on paljon uutta ja kehitytty monessa asiassa, aikuistuttu ja saatu uusia ystäviä. Tää oli hyvä vuosi, toivon samanlaisia vielä lisää.

Tän vuoden tärkeimpiä ja muistettavimpia asioita ovat:
 • Mun kehittyminen kouluttajana ja koiranomistajana. Samalla mun ja Coman suhde myös parantunut huomattavasti.
 • Coman kehittyminen käyttäytymisessä - aikuistunut

Ja vuoden 2012 tavoitteita ovat:
 • Kehittyä vielä enemmän kouluttajana ja koiranomistajana ja puurtaa Coman kanssa ne ihan pikkuriikkisimmätkin asiat kuntoon (luoksetulo paremmaksi ja hihnakävely myös), ennen pennun tuloa.
 • Aloittaa Coman kanssa jäljestäminen
 • Ottattaa Coman terveyskuvat
 • Muutto omaan kämppään (on jo tiedossa, mutta oli pakko laittaa tähän :D)
 • Pennun tulo
Tuossapa nyt ne suurimmat asiat on. Eipä niitä hirmuisesti ole, mutta ihan tarpeeksi tähän alkuun. Mitään uuden vuoden lupauksia en aio tehdä, koska tiedän jo valmiiksi, että tuun ne rikkomaan, joten se siitä. Enkä tiedä aiotaanko me mitään raketteja edes ostaa, vielä ei ainakaan oo mitään ostettu. Mutta toivotan teille kaikille oikein hyvää ja railakasta uutta vuotta! Ja kattokaa, ettette mee kännipäissänne niitä raketteja sytyttelemään, muutenkin olkaa varovaisia!

403076_161098280662661_130613433711146_210000_1808492766_n_large

Kuva: WeHeartIt

Kiitokset vielä teille kaikille 40:lle lukijalle (HUI!), teitä on ihan huima määrä tän puolen vuoden aikana kertynyt! Piti tulla muokkaamaan kun teitä lukijoita on tullut nyt päivässä kaksi lisää! Lukijasaldo tällä hetkellä 42!

1 kommentti:

 1. Mulla olis haaste sulle mun blogissa! :)
  http://dogs-mylifesussu.blogspot.com/

  VastaaPoista