tiistai 27. maaliskuuta 2012

They will not control us, we will be victorious

Täällä on kevättä rinnassa, entä siellä? Helsingissä on jo alkanut lumet pikkuhiljaa sulaa ja nurmikko vihertää. Kyllä se kesä sieltä varmaan pian tulee, itse ainakin toivon, että olisi jo kesäkuu. Ainakin mitä on uutisia uskominen niin kesä alkaisi jo ens kuun lopussa - eli lämpötilan ei pitäis laskee sillon enää alle 10 asteen.


Mutta se säästä. Tai, noh, täällä on paistanut aurinko niin ollaan oltu koirien kanssakin ulkona aika paljon - kuviakin tullut näpsittyä. Seuraavan pennun tulo alkaa olla aika varmaa, nyt vaan riippuu siitä, että syntyykö siitä pentueesta uroksia - pentuja pitäisi kuitenkin syntyä _ainakin_ yhdeksän, joten pitää vain toivoa, että siellä olisi muutama uros, jotta mullekin vielä riittäisi! Rotua en paljasta ennen kuin vasta kun ollaan käyty pentuja ens kuun puolivälissä / lopussa käyty kämppiksen kanssa katsomassa. Saatte silloin sitten varmasti myös kuvia penneistä.


Rudoa ollaan taas sosiaalistettu uusiin koiriin, kuten myös samoihin joita ollaan jo nähty. Hyvin se tulee jo uusienkin koirien kanssa toimeen, haluaa vain heti mennä tutustumaan, eikä enää arkaile niin paljon. Osaa varoa hienosti jos toinen pentu aristelee, mutta päästelee kovaa vauhtia jos kaverikin niin tekee. Sunnuntaina pentuleikkikoulussa sai hyvin painia (valvotusti) kultaisennoutajan pennun kanssa ja ai, että niillä oli hauskaa.


Käytiin myös viikonloppuna Munkkivuoressa Koneen kentällä järjestetyssä Match Showssa turisteilemassa. Ilma oli surkea - taivaalta satoi vettä ja räntää. Ulkona ei pärjännyt ilman kumppareita, tuuli kylmästi ja kenttä oli ihan surkea. Onneksi ei osallistuttu - eihän Rudon kanssa edes olisi vielä voinut, mentiin vain totuttamaan tilanteeseen, jossa paljon ihmisiä ja koiria - eihän siellä kuitenkaan paljon ketään enää ollut. Coman kanssakaan ei tullut osallistuttua kun kello oli jo 12 kun päästiin paikalle, päätettiin vaan yhtäkkiä, hetken mielenjohteesta lähteä vaikka ilma olikin huono.


Treffattiin myös Marjan vanhan tutun kanssa, joka otti myös kaks koiraa mukaan. Molemmatkin oli (tai noh, on) rescueita. Mentiin yhdessä puistoon - Coma jäi tietenkin kotiin, koska ei tule vieraiden koirien kanssa toimeen, joten oli turha ottaa sitä mukaan terrorisoimaan muita. Puistoon mentiin tietenkin niin, että siellä ei ketään ollut ja eihän siellä ollutkaan - onneksi. Yleensä siinä puistossa, missä käytiin on paljon porukkaa. Koirat tuli hyvin toimeen keskenään ja tykkäs toisistaan, Rudo vaan kiusi niitä.

Asiasta kolmanteen, oon hirveesti selaillut kaikkia nettikauppoja, missä myydään koirien tarvikkeita ynnä muuta sellasta krääsää. Käväsin sit Hööksin sivulla ja siellä oli hyvässä alennuksessa mantteli - 4,70 kpl. Tilasinkin niitä sitten kaksi - luumun ja mariinin väriset. Coman kokoa siellä ei ollut, joten tilasin kokoa liian ison ja kyllä se kokeiltuani oli liian iso, mutta sen saa helposti pienennettyä, oli se kuitenkin niin halpa. Toisen tilasin tulevalle pennulle sen aikuisiälle, joten se tulee varmasti olemaan tu olla kaapissa vuoden päivät ainakin, mutta oli vaan pakko kun oli niin halpa. 

Tilattiin myös ruokakuppien alle sellaiset mustat aluset, joissa on koiran kuva, jotta lattia ei oo täynnä vettä ja nameja. Aluset oli pienemmät kun luulin ja niitä olikin pakkauksessa kaksi, joten tulit tilattua vähän turhan monta (tilasin kolme, eli jokaiselle koiralle oman, joten nyt alusia on yhteensä kuusi).


Ollaan myös nyt vähän saamassa tätä kotia järjestykseen - tai noh, mun huone on vielä ihan kesken, siellä on vaan muuttolaatikoita ja tavaraa lattialla, mutta en oo vielä saanut mun sänkyä tai muitakaan isompia tavaroita, joten nukun tällä hetkellä - vieläkin - sohvalla. Mutta ei voi mitään. Järjestettiin olkkari uuteen uskoon ja siitä tuli ihan nätti. Matotkin pystyi jo laittamaan lattialle kun tuo penne ei enää työaikana ole sisälle päästellyt, ainoa mitä se saattaa tehdä, on syödä matot. Tilattiinpa muuten pyykinpesukone kun ei yhtään tykätä käydä tuolla pesutuvassa - se oma vuoro jää aina väliin kun ei muisteta, niin päätettiin sitten ihan oma tilata.

No, okei. En kirjota enää yhtään enempää. Piti tulla lyhyt postaus, mutta tulikin aika romaani. Eipä se kai haittaa kun en yleensä hirveän pitkiä postauksia muutenkaan kirjoita. Nauttikaa kuvista =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti