keskiviikko 15. elokuuta 2012

I know the perfect time, but baby that's never

Ja syksyn puolelle mennään. Eikö vielä pitäis olla lämpimiä ilmoja, aurinko paistaisi, lehdet EI putoaisi puista? Viime päivinä on kyllä ollutkin lämmintä ilmaa, plusasteet mennyt yli kahdenkymmenen reilusti, eikä koirat oo tehneet muuta kun läähättäneet. Uittamassakaan en oo viittinyt niitä käyttää kun sonnit pääsi siihen laiduntamaan.

Caapon kasvattaja laittoi tässä pari päivää takaperin sähköpostia pentutapaamisen johdosta. Eila järjestää siis pentutapaamisen kotonaan 25.8. Mahtaa siellä olla vilinää jos kaikki pentueen pennut + omistajat pääsevät paikalle. Eilalla on itsellään kuusi aikuista tanskandoggia sekä kaksi irlanninsusikoiraa ja siihen päälle vielä seitsemän puolivuotiasta tanskandoggilasta.

Vähän aikaa olen jo suunnitellut meneväni myös Helsinkiin Caapon kanssa, treffailemaan Yilania ja Kristaa, Rudoa ja Marjaa sekä ehkä Ronia ja Jennaa. Nyt pääsenkin samalla reissulla Helsinkiin kun menen pentutapaamiseen. Coma saa jäädä kotiin kun se ei vieraista koirista oikein välitä ja saa viettää Caaponkin kanssa sitten oikein "kahdenkeskeistä" aikaa vähän enemmän.


Maanantaina mä olin tottisseminaarissa Kristiinankaupungissa. Pääsin vain kuuntelemaan kun koirakot olivat jo täynnä. Täälläpäin on alkanut olla hurjan paljon enemmän koiratoimintaa kuin ennen. Tänään liityinkin KRS-seudun palveluskoirayhdistyksen jäseneksi, jotta saan kaikki tiedoitukset tulevista kursseista ym., että ehdin niihin ajoissa ilmoittautua. Yhdistyksen jäsenenä on myös koulutuskurssien hinnat yli puolet halvempia.

Ilmoittauduinkin jo heti kahdelle kurssille. Toinen Comalle ja toinen Caapolle. Caapo pääsee pentukurssille ja Coma arkitottiskurssille. Kuuden kerran kursseja molemmat ja hintaa tulee yhteensä vain 20 euroa. Jos ei olisi jäsen niin hintaa olisikin sitten yhteensä 70 euroa.

Oon myös ottanut Barffaamisesta enemmän selvää ja pikkuset perusasiat alkaa olla jo hallussa. Kuitenkaan en niin paljon vielä asiasta tiedä, että uskaltaisin alkaa vielä noita kahta raakaruokkimaan niin kuin suunnitelmana oli (olisin tilannut Kennel-Rehulta ensi viikolla satsin). Vaan päätin, että otan vielä enemmän selvää asiasta, ennen kuin alan ruoalla leikkimään. Etenkin Caapon takia, ehkä mun kannattaa aloittaa noiden raakaruokkiminen vasta kun Caapo on täyttänyt vuoden, jolloin mulla on enemmän tietoa. Jotten sitten mee aiheuttamaan Caapolle mitään kasvuhäiriöitä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti