sunnuntai 5. toukokuuta 2013

Pentuja siellä, pentuja täällä..

Ollaan serkkuni kanssa löydetty upeita lenkkeilymaastoja metsän siimeksestä. Tästä kotoa on vähän yli puolen tunnin kävelymatka mitä upeimmille hiekkamontuille, harmittavasti vaan kamerani muistikortti on hajonnut, eikä uutta ole vielä tullut postissa, toivotaan että se huomenna tai viimeistään tiistaina saapuisi. 

Toissapäivänä lähdettiin Miran kanssa kohti Uuttakaupunkia hakemaan pientä pk collien pentua. Vaikka pentu onkin ihan vääränrotuinen niin kyllä ne pienet karvapallerot vaan pahensivat tätä omaa pentukuumettani. Sain toimia matkalla kuvaajana ja lähdimme kasvattajan, Miran sekä kolmen pienen palleron kanssa hieman ulos ennen kotimatkan alkua, jotta mukaan tuleva Frini-pentu jaksaisi paremmin nukkua. Reilut nelisensataa kuvaa pennuista tuli räpsittyä, joista parikymmentä olivat julkaisukelpoisia.


Tänään sitten Wilma sekä Mira saapuivat koirineen meille ja lähdimme ajelemaan hiekkamontuille. Wilmalla oli mukana Irene ja Patron ja Miralla oli tällä kertaa vain Frini. Koko aamupäivän oli satanut vettä, mutta onneksi se oli lakannut, joten meidän ei tarvinnut kastua. Hiekkamontuilla hiekka oli kyllä aivan märkää ja koirat olivat riehumisen jälkeen ihan täynnä hiekkaa. Caapokin osasi hienosti käyttäytyä pienten pentujen kanssa ja pääosin paini vain Irenen kanssa.

Tiistaina meillä alkaakin sitten Coman kanssa kauan odotettu haku, jonne Wilma on myös Patronin kanssa tulossa. Keskiviikkona taasen on vuorossa Coman agility ja Caapon arkitottis. Siihen asti, nauttikaa kuvista!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti