sunnuntai 25. elokuuta 2013

Lupaan pysyy aitona ja aina rokkaa koska timantit on ikuisii


Kuten kuvista näkee, meillä on ollut vieraita Helsingistä. Vanha kämppikseni siis tuli käymään täällä maalla koiriensa, Rudon ja Riesan kanssa. Harmiksi Coma ei tykännyt vierailevista tähdistä, joten sai mennä isäni luokse maalle hoitoon Marjan vierailun ajaksi. Caapo sen sijaan tykkäsi kovasti vierailijoista. Tosi mukavaa oli kun Marja viipyi melkein kaksi viikkoa joten kerittiin tekemäänkin jotain. Viikonloppu / viikko on kuitenkin aika lyhyt aika.

Suunnitelmissa oli treffata kaikkia Caapon kavereita, mutta ei onnistunut nähdä kuin Saria koirineen (Hanni & Nasta), onneksi edes heitä. Ollaan kierretty hiekkamontuilla ja sieltä käytiin katsomassa Susiluolaa. Hiekkamonttujen mettäreitiltä löytyi salamatkustajiakin, hirvikärpäsiä, hyh. Ollaan käyty myöskin Isojoen Lauhanvuorella Spitaalijärvellä kiertämässä ja grillaamassa makkaraa. Käytiin samalla reissulla Lauhanvuorella myös ihastelemassa Pirunpeltoa (kivipelto, joka muodostunut jääkauden ansiosta). 

Eipä ole muuten tullut hirveästi tänne päiviteltyäkään tässä kuussa mitään. Mun työharjoittelu Suupohjan Eläinpalvelussa on loppunut alkukuusta ja siitä jatkoin töitä sitten yksityisellä tuotantoeläintilalla. Elämme taas kerran jänniä aikoja ja toivotaan, että mun suunnitelmat toteutuisi tällä kertaa, kolme pettymystä jo takana. Näiden pettymysten takia en viitsi tänne kirjoitella tästä suunnitelmasta, mutta eiköhän sekin tänne valkene nelisen viikon kuluttua.

Ens kuussa sitten alkaa taas koulu, ihanaa nähdä taas pitkästä aikaa koulukavereita, osaa onkin tullut kesän aikana nähtyä useasti. Nanakin täytti 8. päivä yhdeksän vuotta, hyvässä kunnossa on neiti ja vielä toivottavasti ainakin toiset yhdeksän vuotta edessä!

KAIKKI KUVAT (c) MARJA
Lisää kuvia täällä

2 kommenttia:

  1. Mullon kauhee kamerakuume ja kaikki blogit mihin törmään on täynnä aivan ihania kuvia! Empä tiennykkään että kauhajoella (?) pääsee kouluttautumaan eläintehoitajaksi saakka! ite kuuluin sillon siihen ensimmäiseen ryhmään joka tuola aloitettiin ja opetuksen laatukin oli kyllä sen mukaista ettei tehnyt mieli jatkaa enää lisävuosia sielä. Taitaa olla meininki sieläkin onneksi muuttunut :)!!

    VastaaPoista
  2. Anonyymi3/9/13 16:26

    Koira-aiheinen haaste teille :-)

    http://demoisellelapin.blogspot.fi/2013/09/koska-tuo-edellinen-haaste-oli-kivan.html

    VastaaPoista