tiistai 31. tammikuuta 2012

"And you try to remember that there's no way you could ever be friends."

Mulla on huonoja ja hyviä uutisia, kerrotaan nyt vaikka ne huonot ensin - Coman kanssa kävin tänään aamupäivällä eläinlääkärissä, koska epäilin, että sillä saattais olla korvatulehdus kun koko ajan rapsuttaa korviansa, vinkuu samalla ja korvat punoittavat. Noh, diagnoosiksi tuli otitis ext bilat eli suomeksi hiiva, molemmissakin korvissa, vasemmassa hieman lievempänä. Hiivatulehdukseen määrättiin Canofite vet 30 ml -korvatipat 2 x päivässä 20 päivän ajan. Ja vielä tähän lisäksi jokapäiväinen korvien puhdistus. Helahoito maksoi yhteensä 87,03 euroa, mistä ihmeestä ne vetää nuo hinnat?

Mutta joo, tärkeintä, että Coma parantuu nopsaan, ettei nuo korvat enää vaivaa. Jos kuurin loppupuolella korvat vielä vaivaa niin täytyy mennä uudelle kontrollikäynnille.No, sitten hyviä uutisia. Huomenna töihin - saa rahaa! Mä laitoin hakemuksia vielä lisäksi Helsingissä oleviin lemmikkieläinliikkeisiin, josko mahdollisesti pääsisin sinne töihin. Ainakin mulla on paljon kokemusta eläinten kanssa olemisesta, hoitamisesta ja kouluttamisesta. Joten nyt pitää vain toivoa, että nappaisi!

Kasvattajan luona en käynytkään eilen kun ilmoitti sunnuntaina, että tuli kipeäksi. Joten sekin siirtyi eteenpäin.

Meidän lenkkipolulta kuvaa.
Meillä on vielä muutto kesken, mutta kaikki tavarat on pakattu. Ne pitää vielä tuoda tänne ja sitten vielä pitää tuoda mun sänky, kirjahylly, pöytä ja tuoli. Jotenkin en vieläkään pysty uskomaan, että me asutaan täällä. Kai se alkaa vasta oikeesti hahmottua kun täällä on meidän kaikki tavarat ym. tällä hetkellä tää tuntuu enemmänkin joltain loma-asunnolta tai jotain.

Ensimmäinen yö omassa kodissa.
Niin ja meille on _ehkä_ lähiaikoina tulossa uusi perheenjäsen, enempää en paljasta. Asia ei ole millään tavalla vielä varmaa, joten en halua puhua sivusuuni. Jännittäkää te siellä meidänkin edestä!

Coman kanssa ollaan muuten joka-aamuisten hammasnamien (Dentastick) avulla harjoteltu etsimistä. Piilotetaan aina joka kerralla eri paikkaan ja Coma saa käyttää nenäänsä oikein toden teolla. Ja kyllähän se sitä käyttääkin! Pitää joku kerta ottaa videota koko jutusta niin näätte, miten se nenäänsä käyttää ja se käyttää sitä todella hienosti!

Kaikki kuvat (c) Marja

5 kommenttia:

 1. Meillä kanin lopetus maksoi aikoinaan 90€. Ja vanhempani kävi heidän yhden chihunsa kanssa lääkärissä kun oli anaalirauhaset menneet tukkoon, käynti maksoi 200€ ja 50€ lääkkeet kaupan päälle. Kyllä ne lääkärikäynnit aika kalliiksi vaan tulee. :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei ne halpoja oo! Ja parastahan on se, että eläin tervehtyy, maksoi mitä maksoi =)

   Poista
 2. Toi hiiva korvassa on kyl ärsyttävää ! Tädin koiralla on nyt viimeset 2vuotta ollu joka kuukaus jotain korva/silmätulehduksia, vei sitten eläinlääkärille ottamaan testit et jos on jollekki allerginen.. No sieltä pomppas sit esiin et Varastopunkki ja Pölypunkki on aiheuttanu koko parinvuoden lääkärikäynnit. Nyt syö vaan tuoreruokaa varastopunkin takia ja kämppä pitää imuroida päivittäin..

  VastaaPoista
 3. Täältä löytyi tosi hieno blogi!

  Eläinlääkärikulut kohoaa kyllä helposti ihan huikeksi, kun siellä on ties mitä klinikkamaksua, toimenpidemaksua, labramaksua jnejne. Toisaalta sitä toki mielellään maksaa, jotta koira saa parhaan mahdollisen hoidon, mutta välillä silti hirvittää. Susulla oli vuosi sitten hiivan tapaista vaivaa tassunpohjissa ja se saatiin nopsaan kuriin Molkosan-nimisellä valmisteella. Tämä tosin oli ihan kotidiagnoosi ja netistä kaiveltu reseptitön ja riskitön hoitokokeilu, joka kerrankin jopa tepsi! Toivottavasti Comankin hiiva-vaivat ovat pian historiaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitosta! =)

   Täälläkin toivotaan, että Coman hiiva lähtis tällä ekalla hoitokerralla, eikä jäis vaivaamaan pitkäksi aikaa. Se on kyllä niin kamala tuo hiiva.

   Poista