lauantai 21. tammikuuta 2012

My hearts skips a beat

"Ai lööv snou."

On olllut nyt vähän kiireistä muuton takia, mutta pitää tulla aina välillä blogia päivittelemään. Täällä ei oo vieläkään kaikki tavarat kotona ja osa on vielä purkamattakin. Joten hommaa vielä kyllä riittää!

Uudesta perheenjäsenestä en teille vielä kertonutkaan, tai no, kahdesta uudesta perheenjäsenestä. Meille tuli Rytmi ja Ruuti -risteytyskanit. Ruuti on tuo vaaleampi km japsi. Ruuti on uros ja Rytmi naaras, he ovat sisaruksia ja noin seitsemän kuukauden ikäisiä. Mulla on yksi kani ja kämppiksellä Marjalla on seitsemän kania, tosin yksi kaneista vaihtaa kesällä kotia. Kaikki kanit asustavat Marjan huoneessa, mun allergian takia.

Coman liikuntaa on vähän laiminlyöty nyt tän muuton takia, mutta eilen oltiin toooosi pitkällä lenkillä Marjan ja Coman kanssa. Coma sai juosta aika vapaasti 10 metrin jälkiliinassa ja ite sai rentoutua kun ei tarvinnut koko ajan katsoa tuleeko koira vastaan jne., kun ei tarvinnut murehtia siitä, että päättääkö Coma yhtäkkiä lähteä vähän kauemmas (luoksetulo ei ole 100 % varma). Kotiin tultuamme Coma vähän vielä riehui - niinkuin aina ulkoa tullessa - mutta sitten meni nukkumaan. Nukkuu se vieläkin, hyvä kun jaksoi aamupissalle lähteä.

Eilen syötiin tortilloja nams.

Kaikki kuvat (c) Marja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti