sunnuntai 15. tammikuuta 2012

"Sehän on vain koira"

"Se on vain koira"
Aina silloin tällöin minulle sanotaan: "piristyisit, sehän on vain koira" tai "tuo on aika paljon rahaa vain koiraan". He eivät ymmärrä kuljettua matkaa, kulutettua aikaa eivätkä kuluja, jotka liittyvät "vain koiraan".

Jotkut ylpeimmistä hetkistäni liittyvät "vain koiraan". Monia tunteja on kulunut ja ainoa kumppanini on ollut "vain koira", mutta kertaakaan en tuntenut itseäni vähäisemmäksi.

Jotkin surullisimmista hetkistäni ovat johtuneet "vain koirasta" ja noina pimeinä päivinä "vain koiran" lempeä kosketus antoi minulle lohtua ja syyn voittaa tuo päivä.

Jos sinäkin ajattelet, että sehän on "vain koira", ymmärrät varmasti myös sanonnat "vain ystävä", "vain auringonnousu" tai "vain lupaus". "Vain koira" tuo elämääni sen aidoimman ystävyyden, luottamuksen ja puhtaan pidättelemättömän riemun. "Vain koira" tuo esiin myötäelämisen ja kärsivällisyyden, jotka tekevät minusta paremman ihmisen. "Vain koiran" vuoksi nouden aikaisin aamulla, teen pitkiä kävelylenkkejä ja katson odotuksella tulevaisuuteen.

Joten minulle ja kaltaisilleni ihmisille se ei ole "vain koira", vaan tulevaisuuden toiveiden ja unelmien ruumiillistuma, menneisyyden rakkaimmat muistot ja puhdas riemu tässä hetkessä. "Vain koira" tuo minusta esiin sen, mikä on hyvää ja ohjaa ajatukseni pois itsestäni ja päivän huolista.

Toivon, että jonakin päivänä he voivat ymmärtää, ettei se ole "vain koira", vaan asia, joka antaa minulle inhimillisyyden ja erottaa minut "vain miehestä tai naisesta".

Seuraavan kerran kun kuulet sanonnan "vain koira", hymyile - koska he "eivät vain ymmärrä".


Blogini puolivuotispäivän arvonnan voitti Noora! Onnea, sinuun on otettu yhteyttä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti