keskiviikko 11. tammikuuta 2012

Pian omaan kotiin! ♥

Huhhuh, muutto on jo ensi maanantaina (16.1), kyllä nää loppuviikot onkin menny nopeasti eteenpäin, vastahan me otettiin yhteyttä vuokravälitykseen tosta asunnosta! Muutan siis yhdessä mun kaverin, Marjan kanssa, johon tutustuin Petsien kautta. Asunto tulee sijaitsemaan yhä Helsingissä, Kannelmäessä. Se on kolmio ja siinä on 71.5 neliötä - eli aika suuri asunto, onneksi. Se on kerrostalo ja me tullaan asumaan viidennessä kerroksessa. Meillä tulee olemaan myös lasitettu parveke.

Vuokrasopimuksetkin on vihdoin allekirjoitettu ja nyt vaan pitää käydä vielä hakemassa avaimet huoltoyhtiöstä ja tehdä huoltoyhtiöön tuloilmoitus, että saadaan nimet oveen ja muutkin huoltoyhtiön palvelut, niitä kun ei saa, ellei ole kirjoilla taloyhtiössä.

Ei me kummatkaan vielä oikein ymmärretä, että meillä on nyt se oma kämppä siellä odottamassa, meidän. ♥

Saatte vihdoin kuvapostauksen omasta kodista, ensin ilman kalusteita ja sitten sistustettuna. Asunnossa onkin nyt ollut menossa remontti kuukauden ajan ja laminaattilattiat sinne on ainakin asennettu, kenties jotain muutakin, asiasta en oo ihan satavarma. 

Jos teillä on myynnissä tai tiedätte mistä saisi _halpoja_ lapsiportteja oviin, kaverin kanien ja Coman toisiinsa totuttamiseen niin vinkatkaa!

2 kommenttia: