lauantai 15. joulukuuta 2012

But tonight I'm gonna hold you so close

Maanantaina soitan eläinlääkärille ja varaan Comalle sterilointiajan. Vihdoin! Toivottavasti ei oo nyt liian myöhästä, että juoksut ei oo liian lähellä. Nyt olis just paras aika kun paranemisessa menee suurinpiirtein se pari viikkoa ja mulla olis ens viikolla tulossa joululoma niin sais sit oltua kotona, ettei satu mitään. Kauhulla jo odotan sitä aikaa kun ensin on oltu viikko kipeitä ja sit se ylimääräinen energia puskee sieltä läpi..

Ihanaa, enää ei tarvitse miettiä juoksuja eikä Coman tartte kärsiä niistä sen valeraskauksista, jotka on aika pahoja. Täytyy vaan toivoa, että saatais vaikka ensi viikolle aika, jotta Coma sitten ehtisi parantua melkein kokonaan ennen kuin mun täytyy mennä takaisin kouluun. En uskalla jättää sitä ilman valvontaa. Toivotaan kuitenkin, että Coma parantuu leikkauksesta nopeasti, eikä hirveästi itkeskelisi kipua. Saadaan eräältä tutulta eräänlainen paita (haavasuoja), jotta ei tarvitse sitä kauluria käyttää. Olisi luultavasti vähän hankalaa kun kotona on toinenkin koira, joka sit pääsis kuitenkin sitä haavaa nuolemaan.


Ollaan tehty koirien kanssa pieniä treenejä, melkein joka päivä. Caapossa huomaa jo selvää kehittymistä; perusasento on melkein valmis, vielä täytyy hiukan houkutella sivulle. Ei osaa oikein yhdistää sivu-käskyä ja toimintaa, mutta eiköhän se pian käsitä. Seuruussa täytyy vielä imuttaa, mutta sekin menee jo ihan kohtalaisen hyvin. Toko-luoksetulo on valmis. Pikkupoika on ihana kun käsken ensin perusasentoon ja kävelen muutaman kymmenen metrin päähän. "Tänne" ja pentu laukkaa eteen istumaan, sitten siitä perusasentoon Pitäisi saada tästä videota joku ottamaan niin tekin näkisitte. Kuka väitti, että ei doggeja pysty kouluttamaan? 

Comankin kanssa ollaan edistytty! Sain sen seuraamisesta häivytettyä namikäden pois, se on ollut mulle iso kompastuskivi Coman kanssa. On mennyt heti koko seuruu pipariksi jos käsi on lähtenyt pois). Perusasento ja luoksetulo toimii hyvin. Vähän pitäis ehkä saada vauhtia siihen luoksetuloon, muuten on ihan perfecto!

Harmittaa kun edellisessä postauksessa jo kehuskelin, että päästään Coman kanssa hakuilemaan. No, ei me päästäkään kun ne treenit on talvitauolla. Sain kuitenkin vastaukseksi, että keväämmällä kannattaa ottaa yhteyttä ja kysäistä treeneistä että millon ne alkavat taas, josko päästäisiin mukaan. Nämä treenit ovat vielä kaikenlisäksi ilmaiset ja jokaviikkoiset! Ollaan saatu myös Coman lihasmassaa kasvatettua tuonne takapäähän.


Käykääs muuten kalenterista katsomassa tulevia tapahtumia. Niitä on jo aika paljon tulossa. Oon ilmoittanut Coman motivaatio- ja saalispalkkauskurssille tammikuulle, karhunhaukkukokeeseen helmikuulle sekä luonnetestiin huhtikuulle. Myös Caapon pään menoksi on suunnitteilla suuri määrä näyttelyitä. Kiva juttu on, että tanskandoggien erikoisnäyttely järjestetään ensi vuonna Seinäjoella, tänä vuonna se oli Oulussa. Päästään sinnekin Caapon kanssa. Huomenna mennäänkin Wilman Irkun ja Runon kanssa Sarin Hanni-corsoa treffailemaan Caapon kanssa.

Muistakaa käydä linkkaamassa bloginne tuonne edelliseen postaukseen, jotta sitten voin valita viisi parasta.

5 kommenttia:

 1. Ööö... ei kukaan väitä että tanskandoggeja ei voisi kouluttaa. Tottakai voi

  VastaaPoista
 2. http://tassunjalkiasydanmessa.blogspot.fi/ Tulitte meidän blogin blogi arvostelu "kisassa" ensimmäiseksi voit käydä lukemassa pienen arvostelun tuolta blogista.:)

  VastaaPoista
 3. Anonyymi;
  sori nyt vaan, mutta usein näin sanotaan.

  Saara;
  kiitos paljon =)

  VastaaPoista
 4. Sori nyt vaan mutta millä planeetalla elät? Et vissiin hirveesti oo doggi piireissä pyörinyt. Sehän sanotaan kaikissa koulutusoppaissakin että doggi on keskihelppo kouluttaa. Ei todellakaan mikään vaikeimmasta päästä.

  VastaaPoista
 5. No en olekaan doggipiireissä pyörinyt. Ja edelleenkään mä en ole niin sanonut. Huoh.

  VastaaPoista